Logo Spiritual Being

Een programma dat je brengt naar de kern van wie en wat je bent en je helpt om een sterk spiritueel fundament te zetten waar je de rest van je leven op kunt bouwen.

Ik ben er klaar voor!

Wanneer wij zielen incarneren vergeten wij wie we zijn en waarom we hier gekomen zijn. We vergeten dat we allemaal verbonden zijn met elkaar en met het Universum en dat we Spiritual Beings zijn. Gaandeweg verschijnen er uitdagingen op ons pad, die misschien moeilijk lijken, maar uitnodigingen zijn om ons te helpen herinneren.

We houden ons onophoudelijk bezig met de buitenwereld, zoeken afleiding in spullen, verdovende middelen, raken in conflict met onze relaties, werken te hard, voelen ons uitgeput en zijn hopeloos op zoek. We hebben misschien al meerdere spirituele paden bewandelt, maar de resultaten zijn niet zichtbaar in het dagelijks leven. 

Je voelt je nooit verzadigd en denkt te weten waar je moet zoeken, maar in de kern ben je gewoon verdwaald. Maar, lieve jij, alles wat je zoekt en alles wat je nodig hebt zit al in je. Je bent het alleen vergeten.

Wanneer je een sterk spiritueel fundament bouwt leer je jezelf echt kennen en zul je je krachten herinneren. In dit programma ontwikkel je je eigen persoonlijke tools, zodat je kunt intappen op je eigen wijsheid en altijd je eigen keuzes kunt maken. 'Spiritual Being' gaat over dat je jezelf loskoppelt van alle structuren, relaties, blokkades, geloofsovertuigingen en energieën die jou beperken en in de weg staan om te leven in moed, vrijheid, innerlijke vrede en authenticiteit. 

Na deze cursus zul je stabieler in het leven staan en merken dat je energie lichter voelt. Je zult betere keuzes maken, omdat je verbonden bent met jeZelf en zult meer tijd hebben voor de dingen die er echt toe doen. Jij weet wat het is om een spiritual being te zijn. We gaan jouw licht laten schijnen.

De schatkist met alle tools, wijsheid, kracht, liefde, doelen, dromen en verlangens zit verborgen in de diepte van ons hart. Maar wat doe je als je niet meer weet hoe je deze schatkist kunt openen? Wat als je niet weet hoe je kunt intappen op deze energie? Waar begin je met je zoektocht? 

'Spiritual Being' is een reis naar je innerlijke wereld. Het begint bij de basis. Je eigen energie. Hoe werkt je eigen energie? Leren hoe je met jouw eigen energie omgaat, is een van de belangrijkste leerprocessen die er zijn. Weten hoe je energie werkt, zal ruimte vrij maken voor alles wat je nodig hebt. Je zult minder snel getriggerd worden door energieën van buitenaf, waardoor je meer energie gaat overhouden voor de dingen die er toe doen. De dingen waar je hart naar verlangt.

 

Wat zijn je dromen? Je verlangens? Wat wil je? Waar verlangt je ziel naar? Wie is de mooiste versie van jezelf? We gaan opzoek naar deze prachtige versie van jezelf. We gaan haar beetje bij beetje beter leren kennen. Wie is zij? Waar houdt ze van? Wat vult haar hart? Alle antwoorden zitten al in je. We zullen samen gaan graven, herinneren, want je weet alles al. De weg naar jeZelf is een weg vol emoties, herinneringen, loslaten, moed, compassie en liefde.

'Spiritual Being' zal je de handvaten aanreiken die nodig zijn voor een sterke spirituele basis. Je zult merken dat wanneer jouw spirituele fundering sterk is er niks is wat je tegen kan houden om de persoon te worden die je in de kern bent. Dit programma zal je helpen om een krachtig fundament voor jezelf te creëren. De handvaten zijn er al, je hoeft ze alleen nog maar te grijpen.

Ik ben er helemaal voor

Ik had alles. Een te gekke baan in het bedrijfsleven, een vette side-hustle als dj, een fijn huis, een mooie auto, vrienden en een druk sociaal leven. Op papier had ik het perfecte leven, maar in de werkelijkheid kampte ik met een enorm gevoel van leegte. Niks raakte mij. Dit zorgde voor een enorm gebrek aan gevoel, (zelf)liefde en verbondenheid. Tegelijkertijd voelde ik me ontzettend schuldig. Je mag je toch niet leeg voelen als je zoveel hebt?

In mijn voormalige carrière als accountmanager wilde ik heel graag succesvol zijn, maar ik besefte heel snel dat ik geen passie ervoer in wat ik deed. Ik voelde dat ik niet vanuit mijn ‘purpose’ aan het leven was. Tegelijkertijd wist ik niet wat mijn levensdoel was. Het niet weten zorgde dat ik in een lichte depressie raakte. Ik was constant op zoek naar iets wat ik nergens kon vinden. Ik voelde me nergens op mijn plek, er ontbrak iets, maar ik kon niet zeggen wat. Ik zocht toevlucht in overmatig eten, uitgaan, en nóg meer niet vervullende sociale contacten. Alles om mijn gevoel te verdoven. Maar dit werkte averechts. Hoe meer ik van het gevoel wegrende, hoe sterker het werd. De toekomst zag er leeg uit en zo voelde ik me ook. 

Ik zag het leven niet meer zitten en besloot in een zeer korte tijd het roer om te gooien. Ik veranderde van werk in de hoop dat het mij nieuwe energie zou geven. Ook stopte ik met dj’en, ging alleen wonen, nam afstand van mijn sociale leven en gaf mezelf voor het eerst de ruimte om die leegte toe te laten. Het was niet makkelijk, maar in die leegte gebeurde iets magisch. Ik was voor het eerst in staat naar mijn innerlijke stem te luisteren. Dit stemmetje bracht mij op een diepe zoektocht naar wie ik was, wat ik wilde en wat ik daarvoor nodig had.

 

Mijn innerlijke stem vertelde me dat ik iemand was geworden die ik in de kern niet was en dat ik mezelf in deze onbewuste innerlijke strijd volledig was verloren. Ik was op de automatische piloot gaan leven en begon mijn dagen zonder enthousiasme en ging dagelijks naar bed met het gevoel van gebrek aan voldoening.

En toen, een half jaar nadat ik mijn leven radicaal had omgegooid, ondervond ik mijn eerste spirituele ervaring, een keerpunt in mijn leven. Ik ontmoette mijn spirituele gidsen tijdens verschillende uittredingen en astrale reizen en mijn ontwaking proces was gestart. Ik leerde vanuit mijn binnenwereld met mijn gidsen te communiceren en in een intense samenwerking begon ik mijn leegte te begrijpen. Vanuit een nieuwe staat van zelf-liefde ging ik op zoek naar ervaringen die mij konden verrijken en konden helpen om de ontbrekende delen te vinden en te helen. Ik stelde mezelf de vragen: Hoe krijg ik mijn leven terug? Hoe word ik een beter mens? Hoe kan ik meer van mezelf houden? Hoe word ik mijn mooiste versie?

Naast het werken met mijn spirituele gidsen startte ik een intensieve reis naar binnen van jaren werken met plantenmedicijnen en meester leraren, zoals Ayahuasca, San Pedro Huachuma, Cacao en Roos. Ik herinnerde mij wie ik werkelijk ben. Ik stopte met het onderdrukken van mijn emoties en leerde hoe ik diepgewortelde oude overtuigingen los kon laten en nieuwe overtuigingen kon integreren en belichamen. Dit bracht een diepe innerlijke verandering in gang. Ik leerde alles over het samenwerken met mijn Spirit Team, over heling, door de tijd reizen, manifestatie, leven vanuit je hart, vrijheid, het omarmen van je goddelijkheid, luisteren naar je innerlijke stem, het volgen van je intuïtie, en nog zo veel meer. 

Inmiddels heb ik honderden vrouwen mogen begeleiden via mijn programma Spiritual Being, mijn (womb healing) vrouwencirkels en ceremonies met Moeder Ayahuasca in hun reis naar de mooiste versie van zichzelf. Ik reis momenteel in vrijheid over de wereld heen, waar ik nog elke dag mijn eigen technieken gebruik, leer en mijn mooiste versie manifesteer. Deze kennis en energie deel ik graag met je tijdens Spiritual Being, want ook jij in jouw kracht kan werelden veranderen.

Ik wil in mijn kracht staan!

Het is tijd om jeZelf te herontdekken en
volledig in je kracht te staan

Spiritual Being is een online sacred space waar je met mijn 1-op-1 support en/of groepsbegeleiding je innerlijke en uiterlijke wereld kan leren transformeren.

DIT IS WAT WIJ GAAN DOEN...

HET PROGRAMMA

GEDURENDE 16 WEKEN BOUWEN WE EEN STERK SPIRITUEEL FUNDAMENT.

Hiervoor duiken we o.a. in de volgende onderwerpen:

 • De reis van de ziel op aarde

 • Je unieke energie leren kennenbegrijpen en transformeren

 • Je innerlijke en uiterlijke sacred space 
 • De essentie van trauma(heling) 

 • Schaduwwerk, triggers en projectie

 • Het belang van zelfkennis en de spirituele manier van zelfreflectie 

 • Spirituele koorden onderzoeken, verbreken en versterken

 • Spirituele aanhechtingen en spirits hemelen

 • Verbinden met je Hogere Zelf en Spirituele Gidsen

 • Je dharma vinden, onderzoeken en leven

 • Manifestatie: co-creëren met spirit 

 • De kracht van gebed

 • Het proces van belichaming en transformatie

 • Integratie

Het is tijd om je geest en ziel te voeden zoals je dat nog nooit eerder hebt gedaan.

Ik ben er klaar voor!
Module 1: Spirituele Fundering

Hier leer je de oorsprong van de ziel, over traumatische ervaringen, andere levens en wat voor invloed dit alles heeft wanneer we spiritueel willen groeien en een sterk fundament willen bouwen. Je leert wat het betekent om je lichaam volledig te bewonen en je innerlijke en uiterlijke sacred space te transformeren.

Module 2: Zelfkennis

Je leert in module twee het belang van zelfkennis, hoe je emoties kunt gebruiken als ingangspunten en hoe je schaduwwerk op jezelf kunt toepassen. Ik leer je mijn persoonlijke manier van zelfreflectie, hoe je onverwerkte emoties kunt verwerken en hoe je je ontdekkingen kunt integreren.

Module 3: Spirituele Koorden

We zijn via onzichtbare koorden met alles in het leven verbonden. Maar wat als deze (ver)bindingen jou in je dagelijks leven belemmeren om je eigen leven te leiden? Je leert in deze module alles over positieve en negatieve koorden, seksuele koorden, koorden met contracten, gewoontes, verslavende patronen en nog vele andere.

Module 4: Channelen

In deze module leer je alles over de taal van de ziel en hoe je een diepere relatie met je Hogere Zelf en Gidsen kunt bouwen. Je leert over de vormen van communicatie, de kunst van vragen stellen en hoe Spirit met jou communiceert. We gaan ook een stapje verder in het thema 'het lichaam bewonen' en kijken naar mogelijke aanhechtingen die aanwezig kunnen zijn.

Module 5: Dharma

In deze module leer je wat dharma is, hoe jij je dharma kunt vinden en hoe je jouw allermooiste leven kan manifesteren. Wie is de mooiste versie van jezelf? Wat zijn je superkrachten? We gaan terug in de tijd en graven diep in het onderbewustzijn voor antwoorden.

Module 6: Transformatie

In de laatste module komen alle lessen uit 'Spiritual Being' samen. Je leert hoe je alle nieuwe wijsheden en inzichten kunt integreren en belichamen, zodat je de transformatie kan maken waar je hard voor gewerkt hebt. Een transformatie die geworteld is in een sterke spirituele fundering. 

'Spiritual Being' is voor jou als jij je herkent in één of meer van de volgende thema's:

 • Je 2023 een jaar van grote spirituele transformatie wilt maken.
 • Je aan je spirituele reis wilt beginnen, maar niet weet hoe.
 • Je verder in je spiritualiteit bent, maar een goede sterke spirituele fundering mist.
 • Je diepere lagen in jezelf wilt verkennen.
 • Je je trauma's en alle andere beperkingen wilt leren begrijpen en oplossen.
 • Je wilt de oorzaak van je problemen begrijpen en oplossen.
 • Je wilt leren hoe je jezelf kunt helen vanuit je eigen medicijn.
 • Je je spirituele gaven wilt ontwikkelen.
 • Je wilt leren channelen. 
 • Je dichter bij je dharma wilt komen.
 • Je nieuwsgierig bent en deel uit wilt maken van een community met like minded soul sisters.
 • Je verlangt naar een diepere verbinding met jezelf en wil meer vervulling in het leven.
 • Je klaar bent om je baan en/of onderneming te bouwen op een spirituele fundering.
 • Je in dienstbaarheid en wederkerigheid wilt werken met het Universum.
 • Je bewust wilt leren co-creëren en manifesteren met spirit aan je zijde.
 • Je een vrij leven wilt leiden.

Spiritual Being is een uitstekend programma wanneer je klaar bent om oprecht aan jezelf te werken. Dit programma is gemaakt voor vrouwen die naar de kern van hun problemen, beperkingen, geloofsovertuigingen en trauma's willen gaan, met alle verloren en verstoten delen van zichzelf herenigd en verzoend willen worden, zodat ze in hun mooiste versie kunnen transformeren.

Het programma vraagt tijd, toewijding en een diepe nieuwsgierigheid naar het Zelf. Wanneer je nog niet bereidt bent om het werk te doen, kan het programma nog steeds een eye-opener zijn, maar zul je niet de transformatie meemaken waarvoor het bedoeld is.

Paola spreekt tijdens de lessen vanuit haar hart en ziel. Het gekke aan de informatie is dat het vaak als een soort herinnering voelt. Toch is het allemaal echt nieuwe informatie, die je zelf mag leren belichamen. Ik heb de afgelopen 6 weken genoten van de cursus en erg veel geleerd. Ook ben ik een paar keer goed getriggerd, dit was nodig om de laatste restjes die heling nodig hadden op te ruimen. Ik zou het iedereen die zich spiritueel wil ontwikkelen deze cursus aanraden. Veel van de informatie heb ik eigen kunnen maken en gebruik ik nu in mijn eigen cacao ceremonies en teachings. Als je nu nog twijfelt, luister dan eens naar je hart.

Thirza Luckhardt  - Spiritual Being
🤍🤍🤍🤍🤍

Lieve Paola, je hebt magie gebracht in mijn leven en ik ben je zo ongelofelijk dankbaar hiervoor. De inhoud van jouw cursus is me zoveel waard. Al vanaf week 1 stond ik met ongeloof te kijken naar wat ik mocht ontvangen. Ieder werkboek is werkelijk een diamant. Ik ben zo ongelofelijk dankbaar. Jouw cursus heeft me zachtheid gebracht, het heeft mijn hart gevuld en opgeladen. Ik ben zo blij dat ik mag geloven dat ik begeleid wordt door mijn gidsen, dat ik hulp mag vragen aan het Hogere en dat ik mag verbinden met mijn hart. Ik ben zo blij dat ik nu weet hoe ik mijn chakra’s kan reinigen en opladen, dat ik weet hoe belangrijk het is om te aarden en om schaduwwerk te doen. Ik doe mijn oefeningen iedere dag en ik voel de magie in mijn leven opborrelen. Ik zie hoe de synchroniciteiten zich steeds vaker aandienen en me aan het lachen brengen als ik er weer eentje tegenkom. Dankjewel lieve Paola voor je prachtige teachings en je prachtige werk. 

Nele Cartuyvels - Spiritual Being+
🤍🤍🤍🤍🤍

Spiritual being is voor mij een basis waar ik altijd op terug kan vallen, we zijn nu meer dan zeven maanden verder en ik pak de oefeningen er eigenlijk nog steeds bij als het even wat minder gaat. Het is voor mij geen cursus die je maar een keer doet, maar juist elke keer weer opnieuw kan oppakken. De oefeningen zijn superfijn en daarnaast heb je een like minded community met vrouwen waar je samen dit avontuur mee aangaat. Met sommige heb ik nog steeds contact en dat voelt super fijn! De 1 op 1 sessies met jou, waren ook fijn, omdat je dan nog net wat dieper kan duiken in de vragen die je hebt.

Anne-Floor de Potter - Spiritual Being+
🤍🤍🤍🤍🤍 

Spiritual Being 

 • 16 weken lang iedere week een online circle waar we samen komen om te leren, te delen en elkaar te inspireren. Zie het als een online vrouwencirkel en een plek waar we elkaar dragen, uitgaden en supporten
   
 • Een fijne digitale leeromgeving vol met teachings en video's die je zullen helpen om dieper in jezelf te kijken, je binnenwereld te onderzoeken, wat je niet dient los te laten en de nieuwe inzichten te integreren. 

 • Een privé soulsister community waarin je coaching en support krijgt op al je vragen. Een plek waar we met elkaar kunnen verbinden en waar je gedurende 16 weken binnen 48 uur antwoord krijgt op al je vragen.

 • Digitale werkboeken met tools, meditaties, visualisaties, opdrachten en worksheets om al je  lessen direct te implementeren en actie te ondernemen in de richting van de allermooiste versie van jezelf.

 • Enorme groei in jouw spirituele ontwikkeling, je stabieler voelen in je leven, inzichten krijgen in je dharma, een avontuur aangaan met vrouwen die net als jij geloven dat we meer dan alleen ons lichaam zijn.

 • Een sacred space waar je kan leunen op de support van mij en andere vrouwen.

 • Een jaar lang toegang tot alle lessen.

 • BONUS: Gratis toegang tot de masterclass Magnetic Being t.w.v. €130,-

Spiritual Being+

 • Alles van 'Spiritual Being'.

 • 3 individuele support sessies van 50 minuten die je kunt inzetten tijdens of binnen een maand na afloop van het programma.

 • Na afloop van iedere sessie ontvang je een samenvatting van de sessie + tools voor integratie.

 • 1 sessie regressietherapie van twee uur t.w.v. €250,-

 • BONUS: Gratis toegang tot de masterclass Magnetic Being t.w.v. €130,- 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bonus

GRATIS masterclass Magnetic Being t.w.v. €130,-
*De masterclass vindt plaats tijdens de laatste week van het programma via Zoom. De exacte datum wordt z.s.m. bekend gemaakt.

In deze masterclass duiken we dieper in de thema's businessdharma en manifestatie én hoe jij in alle vrijheid ook kunt gaan doen waar je van houdt en gelukkig van wordt. Ik bespreek onder andere:

 •  Alle ins & outs over mijn transitie van in loondienst werken naar ondernemerschap en hoe jij dit ook kunt doen.
 •  Alle ins & outs over het runnen van twee spirituele ondernemingen.   
 • Financiële vrijheid en hoe je dit kunt bereiken.
 • Alle belangrijke inzichten die ik in de afgelopen jaren heb verzameld als spiritueel mentorondernemer én in mijn carrière als manager in het bedrijfsleven.
 • Het verschil tussen ondernemerschap en in dienstbaarheid zijn.
 • Lessen over manifestatie van geld, geluk en vrijheid. 
 • Technieken om alle beperkende geloofsovertuigingen omtrent geld los te laten zodat je je enorm overvloedige kunt voelen en je grootste dromen werkelijke kunt maken. 
Ik wil (financieel) vrij zijn!

DE INVESTERING

De reis van iedereen is anders. Vindt het juiste pakket voor jou:

Spiritual Being

€899

Eénmalig óf in drie termijnen van €333

 • 16 weken lang om de week een live online vrouwencirkel
 • Een uitgebreid programma
 • Whatsapp Support
 • Gratis toegang tot de masterclass Magnetic Being t.w.v. €130,-
   
Ik ben er klaar voor

Spiritual Being+

€1199

Eénmalig óf in 4 termijnen van €333

 • Alles van 'Spiritual Being'
 • 1 sessie regressie therapie t.w.v. €250,-
 • 3 support sessies van 50 minuten
 • Gratis toegang tot de masterclass Magnetic Being t.w.v. €130,-
Ik ben er klaar voor

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je binnen 24 uur een e-mail met de bevestiging van je deelname.
Vergeet daarom niet in je spam te kijken! 
Mocht je geen aanmeldingsmail hebben ontvangen, stuur dan een e-mail naar [email protected].

Wil je op de hoogte blijven van Spiritual Being?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Je e-mail is veilig bij ons.