€333,00 EUR

3 monthly payments

Your payment information will be stored on a secure server for future purchases

An account already exists with this email address. Is this you?

Sign in

Spiritual Being

Mooi mens, dat je ziel je tot hier heeft gebracht betekent dat er iets in jou opzoek is naar verandering, verdieping of iets wat nog ontdekt mag worden.

Wat het ook mag zijn: ik nodig je uit om verbinding te maken met je alwetende hart en te voelen dat alle delen van jou welkom zijn om met mij op deze spirituele reis te gaan. 

Dit is wat je krijgt bij 'Spiritual Being':

  • 16 weken lang begeleiding van mij!
  • 1 jaar lang toegang tot alle lessen, werkboeken, online video's en meditaties
  • Om de week een online vrouwencirkel (8x)
  • 16 weken lang een online community met like-minded souls
  • GRATIS Masterclass 'Magnetic Being' t.w.v. €130,-

Ben je klaar om aan je allermooiste versie te werken? ❤️

Wat anderen over dit programma vinden:

Spiritual being is voor mij een basis waar ik altijd op terug kan vallen, we zijn nu meer dan zeven maanden verder en ik pak de oefeningen er eigenlijk nog steeds bij als het even wat minder gaat. Het is voor mij geen cursus die je maar een keer doet, maar juist elke keer weer opnieuw kan oppakken. De oefeningen zijn superfijn en daarnaast heb je een like minded community met vrouwen waar je samen dit avontuur mee aangaat. Met sommige heb ik nog steeds contact en dat voelt super fijn! De 1 op 1 sessies met jou, waren ook fijn, omdat je dan nog net wat dieper kan duiken in de vragen die je hebt.

Anne-Floor

Paola spreekt tijdens de lessen vanuit haar hart en ziel. Het gekke aan de informatie is dat het vaak als een soort herinnering voelt. Toch is het allemaal echt nieuwe informatie, die je zelf mag leren belichamen. Ik heb de afgelopen 6 weken genoten van de cursus en erg veel geleerd. Ook ben ik een paar keer goed getriggerd, dit was nodig om de laatste restjes die heling nodig hadden op te ruimen. Ik zou het iedereen die zich spiritueel wil ontwikkelen deze cursus aanraden. Veel van de informatie heb ik eigen kunnen maken en gebruik ik nu in mijn eigen cacao ceremonies en teachings. Als je nu nog twijfelt, luister dan eens naar je hart.

Thirza

Lieve Paola, je hebt magie gebracht in mijn leven en ik ben je zo ongelofelijk dankbaar hiervoor. De inhoud van jouw cursus is me zoveel waard. Al vanaf week 1 stond ik met ongeloof te kijken naar wat ik mocht ontvangen. Ieder werkboek is werkelijk een diamant. Ik ben zo ongelofelijk dankbaar. Jouw cursus heeft me zachtheid gebracht, het heeft mijn hart gevuld en opgeladen. Ik ben zo blij dat ik mag geloven dat ik begeleid wordt door mijn gidsen, dat ik hulp mag vragen aan het Hogere en dat ik mag verbinden met mijn hart. Ik ben zo blij dat ik nu weet hoe ik mijn chakra’s kan reinigen en opladen, dat ik weet hoe belangrijk het is om te aarden en om schaduwwerk te doen. Ik doe mijn oefeningen iedere dag en ik voel de magie in mijn leven opborrelen. Ik zie hoe de synchroniciteiten zich steeds vaker aandienen en me aan het lachen brengen als ik er weer eentje tegenkom. Dankjewel lieve Paola voor je prachtige teachings en je prachtige werk.

Nele